MIN BLOGG ÄR TRÅKIG

Vad vill ni se? Vad vill ni läsa? KOMMENTERA!!! hehe...

Fredagen var lyckad efter sjukt mycket stress. Efter skolan åkte jag till kungälv, träffade Philip snabbt, sen köpte present till bobbo, köpte leggings, träffade mamma och fick min kamera på en timme. Bra gjort! Sen gick jag och Rebecka tidigare från träningen och tog bussen till Stan och hem till Anastasia som bor i Vasa med sin mamma. Duschade och fixade oss där medans de kom dit lite andra tjejer. Sen tog jag och Rebecka oss en sväng till Chalmers där dom hade byggt upp ett fett skidhopp, lite coolt. Hehe, träffade philip även där och sen hem till Bobbo igen som bor jättenära och där åt vi och hade det mysigt! Senare kom även lite pojkar dit! Kul va de :D

Sen gick alla och skulle ta 1 bussen men nej, missade den med några minuter så blev att va kvar på donken i stan och kom inte hem förrän efter 3.. Men de var iallafall gott sällskap så inget jag klagar på :D!!

Fredagskvällen ur min kamera
















Planer for tomorrow

- Skola
- Kungälv, köpa present till bobbo, kanske få i mig lite mat innan träningen och träffa mamma.
- Träning i 2,5 timme.
- Åka till bobbo och fixa mig där
- Tjejmiddag hos bobbo som början 20 tiden.
- Ferreeee
- Hem och sova :)

I mellan ska vi även hinna träffa Philip, hehe. Frågan är hurfan detta ska gå, men de ska gå!! Hehe ;)
Om allt blir som det ska, ungefär iallafall så blir det nog en toppen kväll ;D Dock inte säkert att jag kommer kunna skriva imorgon, de återstår att se ;) Kan lova bilder från kvällen på lördag iallafall! Nu ska jag strax sova, Puss!


KORT HÅR

Såhär kort har jag nu..... :o             fαηηγ


Semlaaaaaa

Tror jag helt missade semlans dag, om den ens har varit? Tog mig iallafall friheteten och åt en semla idag, gott!! Fast jävlar va fet man kände sig efter, hehe.

My haaaair

OHMYGODDDD!!! Någon förändring i mitt hår kan jag ju lova att de är iallafall. Ni får se imorgon.. Hehe orkar inte blogga nu, måste plugga & äta semla puss

Kall fast varm, ledsen fast glad

Woho, rolig träning! Testade att köra lite med band, eller vi viftade lite med dom, haha det är ju egentligen inte sån gymnastik vi håller på med.. Körde tumbling och de gick la sådär, jo men de gick rätt bra för att ha varit över 1,5 år sen jag slutade. Så ja, det var kul! Bestämde även att vi ska träna en gång till i veckan, bra! Och även att iallafall några av oss ska vara med på en lite mindre tävling som våran förening har. Men de är fan om en månad?! Waa, får väl se om jag hinner lära mig något tills dess.. ;) Nu ska jag iallafall soooooova för har precis duschat osv. Pusssssssssssis

Träning!

Nu drar jag strax till träningen, älska gymnasik :D KYSSSSS

Väldigt osöt och nu rätt ovig chey ;)

Söta pojk rumpor är söta

Ibland är min skola rätt bra ändå, hehe. Jag är ingen person som älskar skolan, tråkigt med lektioner oså. Men hur underbart är det inte när man man får cola&godis som blivit över från när vi hade disco för småbarnen, sitter och leker med våra Macbook's, pratar om Rom resan och cabarén och dessutom 2 räääääääätt så snygga el killar jobbar runt oss. Hihi, sötaaaa rumpor :D

Wiho, nu ska jag rååååååplugga!!! Sen är det träning! Rätt trött redan, dels för att jag inte sovit så mycket, det har varit lång dag i skolan och vi spelade handboll förut på idrotten. Fast de är gött. TJARÅ


Neeeed some help from yaaa

Vilken/Vilka jackor är snyggast??? Har den gröna hemma nu men vetinte om jag ska skicka tillbaka den eller inte... Och vad jag ska ha istället då? Skinnjackan känns dock som ett måste när det blir lite mer vår!

Home from school

Yepp, kom hem från skolan för drygt en timmesen och sen dess har jag ätit lite, trömt diskmaskinen, plockat in smutsig disk i diskmaskinen, plockat i ordning i köket som såg ut som skit. Typ, och gjort mig en chailatte som jag ska sitta och snutta på undertiden jag ska pluga SO! Bajs tråkigt, men men bara att kämpa på antar jag ;)

Åh damp får jag på min syster som under hela tiden sen hon kom hem har legat framför tv och ätit bullar istället för att åka och träna för hon har sååååå ont i sitt knä... hm... jag som ville vara ensam hemma :((((

Snygging, naaaaat, måste bara säga hur sjukt god min chailatte blev!!!!

Nattiii

Så gött att Sverige vann i handbollen!! Åt toast med mozzarella, rödlök, tomat och pesto (L) hehe. Borde både plugga och sova nu.. hm... What to do? Göra klart tyskan snabbt och sen sova. Gottit. Imorgon åker Emilia till England och ska vara där i 3 veckor, och när hon kommer hem åker jag till hemsedal så kommer inte ses på 4 veckor?!!!!! Ojoj... Hoppas hon får det toppen iallafall! Nu ska jag vila lite från alla.. hm.. Konstiga människor och sova! KYSSS (L)


Last night

Åkte till Rebecka där märta också var vid 7 tiden, vi bakade kladdkaka och sen åkte vi till Kungälv och träffade Oscar och några vid Combi. Efter en stund gick vi bort till Märtas kompis där det var endel folk iallafall, kände inte att jag kände så jättemånga dock, men det var väl trevligt. Sen vid typ 12 så gick jag och Rebecka till donken för Märta fick gå hem :(<3 Åt och träffade Oskar och Filip, sen tog vi bussen hem till henne och somnade till en film.. Trötta cheyer.

Och jag är fortfarande rätt trött, gick upp vid halv 11 och tog bussen hem och somnade i sängen och vaknade nu typ.. Hehe. Lycka till med att sova ikväll fannnyyy!!






Like the old days

Ikväll ska jag till Rebecka med Märta och Linn! Ska bli kul, inte träffat Linn på jättelänge och om man tänker tillbaks två år i tiden förstår jag inte hur jag klarar av att vara utan dessa tjejer så länge! Ni är verkligen bra! Nu ska jag fixa mig och äta tacos innan jag åker dit! Tror inte det blir mer bloggning idaaaag så ha en trevlig, rolig, galen lördags kväll! :D


Underbara converse

Vem älskar inte converse? Jag älskar dom iallafall.

Några favoritfärgen plus oxblodsröd och hallonröd :D Har dock bara dom vanliga vita och en låg vit (haha) den ena blev snodd på en fest och jag saknar den jättemycket, speciellt eftersom dom var köpta i London.. Blir nog att köpa ett par nya vita låga och ett par randiga/usa. Vilka är eran favorit? :D

GRATTIS BOBBO!

Haha, riktigt gammal bild från klassresan i 7an.


Bild från nyår, här är hennes blogg om ni vill läsa :D Grattis vännen :D<3


Fredag

Hann inte riktigt skriva igår, hade inte med mig datorn till skolan och sedan drog jag direkt till stan och jag somnade på dirren när jag kom hem, hehe. Så iallafall, det var ett rätt slapp dag i skolan, bra med fredagar. Kollade på film och åt godis i slutet hihi. Sen drog jag, Klara och Anastasia aka Bobbo in till stan. Fick köpt en tisha, en halsduk och träningsbyxor typ, asgott.

Sen drog vi hem till Bobbo eftersom hennes mamma bor vid Vasa, så söt är hon :D Sen gick vi ner till Avenyyyyyyn och till Hard Rock Café. Fick ett bord precis vid baren och det var skit mysigt. Och god mat :D Gick lite innan 10 tror jag, sen tog vi bussen åt varsitt håll istället för fest, men det var nog värt eftersom jag träffade Felicia och Jenny på bussen som sa att de var jättetråkigt och åkte därifrån, haha.
Och när jag kom hem hade de flesta hm sakerna kommit, gööööööd. Orkade dock inte prova allt så får fortsätta idag, tjing!



Rom

Jag vet inte om jag har skrivit de men nu är det iallafall bestämt att vi ska åka till Rom 27 Maj men skolan. Bara jag, johanna och killarna från min klass men det blir nog bra ändå. Dom andra ska till Polen och jag hade lite beslutsångest innan jag bestämde mig för Rom. Ser härligt ut iallafall. Nu ska jag sova, godnattish.

Lite random bilder från google bara.

Goooooooos

Åh sitter helt trött och bara längtar till Hemsedal. Men innan jag kommer dit ska jag hinna med sjukt mycket känns det som.. Borde verkligen plugga med men har noll ork!! Om 40 min blir det istället att kolla på handbollen, Sverige-Polen, GO SVERIGE! ;)

Gillar att de är typ bara cambilder i bloggen nu?


Svaaaaaaaar



Svar: Jag har faktiskt inte bestämt mig än, jag vill bli pilot (vilket är rätt så väldigt svårt och jag inte har så bra betyg heller hehe).. men isåfall hade det varit bäst för mig att gå tenik eller natur som är rätt mycket matte osv. Och jag gillar matte men natur känns för mycket plugg och no medans teknik känns lite för mycket "data".. Men just nu ser det ut som att jag kommer välja Teknik inriktning natur på it-gymnasiet som första val. Men jag lär ju hinna ändra mig fram och tillbaka flera gånger om :) Kan skriva vad jag har valt och vilken ordning när vi skickat in våra val 1 mars.

2 COOL 4 NO LEKTION



PLUGG

Kom hem från skolan för en stund sen och nu har jag precis ätit lax, skit gott och jag är jättemätt! Nu väntar en hel kväll på plugg.. Helst hade jag hoppat in i en varm dusch, druckit chailatte och myst framför tvn men nejnje.. Jaja, fick iallafall bokat klipp tid förut också, sjukt gött att klippa sig om en vecka! Tjing!


I skolan

Tjaaaa, sitter på lektion i skolan nu och har inte så mycket att göra, orkar inte ta upp engelska böckerna så kollar på en film om första världskriget.. sådär kul ;) Chill att ha dator nu iallafall! Lite go träningsvärk från igår med, fast inte så farligt ändå, trodde jag inte skulle kunna gå.. He he.
Nu får jag fortsätta mina skolstudier ;) Pusssss.


GLAD OCH TRÖTT

Tjooooooo brosh. Wa, nu har jag ätit och duschat efter 2,5 timmes gymnastik träning. Kan ju säga att de kändes rätt stelt med tanke på att de var 1,5 år sen sist. Menmen, de gick ändå okej för att vara första gången så ;) Gyyyyyd så jag har saknat de iallafall.. Känns som det kommer bli bra! Gottit. Nu ska jag iallafall sova, pusspuss.

Tur något gör en glad iallafall.
Random bild på gamla laget.

Skoläääään

Sitter i skolan och ingen lärare är här, göd. emil är bäst säger han, jappjapp. Hehe

November & December

Jag gissar att det ser ut som att jag har festat mig igenom 2010 vilket inte är helt sant men med tankte på att de är mest festbilder jag lagt upp ser det ju ut så. 2010 var ändå ett rätt bra år tycker jag,men ser fram emot de nya året nu.














FUCK IT

Sjukt tråkig dag. Den var väl okej till en början men slutade sämst. Orkar inte skriva mer än så.. Imon börjar gymnastiken, gud så gottit.. Och ska träffa han SYVen också.. Förhoppningsvis får jag lite mer hjälp med de, hade ju inte varit fel alls! Jaja, nu ska jag sova. Godnatt.

































DET KANSKE ÄR MENINGEN ATT MAN FALLER ISÄR FÖR ATT KUNNA BLI HEL IGEN..

DET KANSKE ÄR MENINGEN ATT MAN GRÅTER SIG TILL SÖMNS FÖR ATT KUNNA LE IGEN..

September & Oktober






Augusti

Danmark












Sen började skolan... Och skolan började med ett läger i skogen he he ;)



Beställt från HM


Bikinin fanns nu iallafall en storlek mindre, happy :D Beställde även en till jacka och en till klännging som inte är med, men jag får väl se vad som stannar hos mig för någonting säger att endel inte kommer vara fint på eller inte passa osånt. Jaja, hoppas på de bästa! ;)

Söndag

Godmorgon, eller ja klockan är ju snart halv ett men ändå. Söndagar är ju söndagar, inte så mycket att göra åt, dagens planer ser väl ut lite som att städa mitt rum, plugga, kolla lite mer på gymnasium (jobbigt!!), blogga, vara allmän seg och ska även försöka finna lite ork till att sätta mig på motionscykeln någon timme senare idag. Frågan är bara vad jag kommer orka och vad jag kommer hinna.. Hehe, får sätta igång nu med en gång tror jag. Pusspuss.

Nu ska jag sova, puss!




Några bilder från igår.

Jag ser ju riktigt ful och tjock ut men bjuder väl då he he ;)

Gulligull :D

Så söt :D döda mig inte (A)



Goingaar

Nu har jag inte skrivit på några dagar så ska försöka berätta kortfattat vad som hänt sen senast. Skolan tar ju dö på en, i både tisdags och onsdags kväll var jag i Scandinavium och tränade och sedan VM-invigningen, fick även se första matchen som spelades mellan Sverige och Chile.

Fredagskvällen spenderades hos Emilia med Amanda också. Vi åt tacos, tjatade och tjatade. Mysigt! Och idag är jag helt seg så får se om jag orkar ta mig ut sen eller om de kanske blir en hemmakväll ändå. Nu ska jag ladda över lite bilder från igår, caio!


TRÖTT CHEY

Redigt trött efter första skoldagen måste jag säga! Har precis färgat håret aningen mörkare, dock inte sagt de till någon? Hehe, får väl se vad folk säger imon, fast de är ju inte så mkt skillnad mer än mörkare. Kusin och Erika var precis förbi för att prata några gymnastik saker med mor min. Passade även på att helt random bestämma att jag ska va med på VM invigningen i handboll i övermon? Nice ändå även om jag bara kommer vara med minimalt? Jaja, nu ska jag strax sovaaa, puss!


Från innan jag åkte iväg på nyår ;)

SÅ TAGGAD


Kul att jag fyller år dagen mellan de två svenska proven med..

Första hemskaste dagen 2011

Sista dagen på lovet idag - ÅNGEST! Bajs va jag inte orkar.. Menmen bara en termin kvar innan sommar och sen gymnasiet. Känns som de 2-3 första månaderna kommer vara dom jobbigaste och sedan känns det ändå rätt okej. Jobbigt somfan me nationella provet i svenska, engelska, matte och NO? Uschusch. Idag blir det iallafall städa lite på mitt rum och redan plugga.. FYYYY, jaja. Hoppas ni får en roligare måndag, he he.


Sooooool <3


Fan va jag suger på att blogga, hehe.

Åh nu blev jag suuuur!!! Såg att min bikini jag hade tänkt beställa var slut i alla storlekar utom 42? Hmm... KUL
Iallafall, blev ingen fika med Klara & Bobbo i fredags, träffade istället Emilia och de blev filmer och mys.

Igår blev de upp vid 7 efter en 4 timmars sömn, sen åka till Disney on ice och jobba, hehe hände endel saker på vägen kan man ju säga, haha!! Vi kom iallafall dit en timme senare än vi skulle, både jag och Annie sålde sockervadd för 120kr? Vem fan köper de? Tydligen gör vissa de, dessutom var den enda cheften för oss (brasilianare) svin sur fast den andre som va turk va ju rätt skön, haha! Amanda var med en föreställning också! Sedan åkte vi tre hem vid 5 tiden och de blev än rätt rolig resa hem ;) När jag kom hem åt jag och somnade sen i soffan innan klockan 8. Katafuckingstrof tyyyyyp.

SOV DÅ FANNY!!!

Inte hänt någoting de senaste dagarna mer än att de har snöat.. typ. Skulle träffat Johanna nu på kvällen iallafall men hon orkade inte de så blev inte att jag gjorde något annat än att "umgås" framför tvn med familjen, rätt soft ändå. Hade bestämt att jag skulle lägga mig tidigare idag också, gick ju bra. Men nu ska jag faktiskt sova för imon ska jag in till stan för en fika med Klara och Anastasia, mys! Puss


Sådär med på den bilden, haha. Bjussar lite, glömde säga att lyssna på Gavin DeGraw en stund och allt känns bättre eller sämre eller något men de är härligt.

Step brothers


Såhär mysigt har jag haft i mitt fönster medans jag kollat på film och druckit cola. Step brothers blev de som va en riktigt rolig film enligt mig. Rekommenderas om man har tråkigt hehe. Nu ska jag sova för jag skulle sova tidigare än 5 idag, tidigare än 3 med.. de gick ju inte.. Menmen, ska fan ställa klockan imon så jag kommer upp och kan hitta på något! Puss & godnattish.

Detta ser jag fram emot 2011.

Börja träna gymnastik igen.
Min födelsedag.
Hemsedal v 7, grymt kul.
Cabarén i skolan, den sista sådana.
Skolresor, förhoppningsvis både till Berlin och Barcelona/Rom/Paris.
Skolavslutingen, så himla skönt att sluta nian även om jag kommer lipa som ett litet barn, ehe.
Sommarlov, så älskvärt, värme, sol, bad, festa, umgås, sena utekvällar med underbara vänner!
Partille & Gothia cup, himla roligt, ska även träffa en iallafall från Schweiz som jag träffade förra året, ska bli skitkul!!
Börja gymnasiet, lite smått panik över det nu men jag hoppas jag väljer något bra och roligt!

Så mycket längre än såhär har jag inte hunnit tänka alls, men hoppas på en kortare vinter och en härlig jul såklart.

Hemmakväll!

Yiha, letar efter min mattebok samtidigt som jag börjar få lite städat på mitt rum. Nja, inget av de egentligen, hehe. Idag tror jag hela göteborg ska på lokalfest i Tuve? FjooooortiZZZz. Haha nejdå, själv ska jag plugga matte? Fast ne. Ska kolla på hockeyn ikväll iallafall? Mhm. Kanske är dags att slänga ut ljusstakar osånt nu också? Yä! De kör vi på, pusssshej.


Nyår i bilder
















Mobbad chey


Söta!

Haha, sitter själv i Johannas rum och kollar på MTV. Pontus drog precis och Johanna sitter och pratar med Jonathan. Kul...

@Johanna's place

Sitter hemma hos Johanna med henne och Pontus, vi chillar redigt mycket och gör fan ingenting. DÖÖÖÖÖR!! Måste göra något hihi. Pusssss

2LAX11

Första gången jag bloggar 2011 nuråååå. Grym kväll igår, tror inte de blev så mycket bra kort men lägger in de som finns senare! Tack till simon som vi var hos och alla andra sköna som gjorde kvällen suuuuuper! Nu ska jag ta mig något att äta hehe, Gott nytt år på er!

RSS 2.0