lörrrrrdaaaaaahhhhh

Tjaaa! Precis kommit hem från kungälv efter mathandling och fika med mamma! Chillidill. Jag har massa träningsvärk i axlar, övredelen av armarna och magen hehe. fast ändå inte som jag trodde i benen oså, de va ju ändå rätt bra. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på för jag har inga kompisar. Skoja. Hehe, men alla är trååååååkigaaa!!! Vill hitta på något ju :(. Jaja får la se, annars väntar en hemma kväll till oså kör vi j/g?ärnet nästa helg?! Ändå en långhelg. Pössöööööheej


Rebecka sötunge och jag hos anastasia för några helger sen. Goooooo

Gymnastik <3

Go träning ändå.. Skit något galet måste hänt när jag kom hem, slängde i mig en feting tacos, sen ba shit så körde jag 40min på motionscykeln? okej kanske inte så mycket men rätt gött efter 2,5 timmes träning? Waaaaa, nu mår jag skönt, helt trött vilket är jävligt gött ibland. Pratade om tävlingen på träningen med, ska hoppa av den nästa helg och istället vara med på en lite större tävling 2-3 april. Kommer bli riktigt kul! Över hundra lag anmälda redan och den är i göteborg! Men eftersom så många lag är med kommer de vara tävlingar i massa hallar i göteborgsområdet bla kungälv! Sick. Längtar! :D Så himla kul att ha börjat igen även om man typ är seg o klagig på träningarna hehe (a).


cause i dont care if i ever see you again

Fredag-Helg. Börjar lugnt med en träning med laget, skönt! Ikväll tror jag det blir en lugn hemmakväll, känns rätt så bra så. Kan slänga in något inlägg när jag kommer hem kanske? Jadå. Tjing!


JÄVLAR VA SUR

ORKAR INTE, är skitsur på allt o alla. Gjorde hamburgare snäll som jag är till dom andra, jävla fet köttfärs som skvätter på mina TRÖJOR BÖ, hat. Och i morse vaknade jag 10 min innan skolan började, snällt att min syster inte ens kollar om jag är vaken. Ligger en FEEEEETING hamburgare vid min plats vid matbordet med ost o allt och bara för jag är så sur är jag inte ens hungrig sjukt. Vill bara ha cola

:(

SAKNAR, INTE.

WHEN I'M SAD, I STOP BEING SAD AND I'M BEING

AWESOME INSTEAD

BABEBABE

SHOOOOOO.
Pallrade mig till skolan idag, segt. Drog in till stan med mig själv. Gick snabbast så. Köpte mig en väska (y) köpte mig lite smink (y) köpte mig en asgo tröja (y) NICE HEJDO




:( :D

Imon blir de skolan även hur dåligt jag än mår. Orkar inte vara sjuk mer, och de är bättre nu men känns inte som de blir bra ändå. Ont i nacken o ryggen, typ feberont fast jag inte har feber, jätteont i halsen o hosta. De kan ju ta sig. Drömde mig precis bort till sommaren. Fyfan va härligt. Waaaa, hoppas denna blir 100 gånger bättre än förra som faktiskt ändå var riktigt go. Want a superdupermegago sommar. PUSS HIHI..


IBLAND MÅSTE MAN


mmmm frääääääsh

Hejjjj bloggen! hihihihi...
Kom hem från en kanon vecka i hemsedal med gött folk i fredags. Blev inte fullt så många som åkte dit ändå men de va lagom, okej, väldigt bra bara. Sen jag kom hem har jag varit på begravning en stund och sen legat i min säng och sovit resten av tiden. Jag är lat, har inga vänner, är emo osv.. eller var jag kanske sjuk? Så var de nog.. Är fortfarande sjuk men mår mycket bättre idag än igår då jag inte ens orkade gå in på datorn, fattar ni hur illa? Waa... Just nu känner mig mig sugen på att träna, hur olikt mig? Får nog vänta tills det går över... Vill även åka lite mer skidor, mycket! och sen ha sommar o sol här hemma!!


ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Idag har jag haft ett nationellt prov i svenska, det var tråkigt. Sen har jag gått genom en blöt, äcklig, hal skog. Öh tråkigt. Sen har jag chillat somfan i mina awesome(???) skidkläder som jag myser baaaaaaaa!! WAAA jag orkar inte va seriös för mitt liv känns inte så seriöst längre. Imon blire off to hemsedal iallafall, sjukt gött! PÖSSSSS

Kan ju få låssas att jag är cool iallafall tills ngn säger ngt annat. HEJDO, hoppas ingen läser



Galet taggad.

Hemsedal om 2 dagar, ska bli så galet kul! Känner sjukt många som ska dit samma vecka så lär ju bli toppen!! Nu ska jag packa lite! Pussss.

Lånad bild men visst ser de gött ut???? omg ja


Min dag.

Idag är det min dag. Båda födelsedag och namnsdag men ändå har det inte varit någon bra dag. Nej, jag har fått massor med grattis, tackar er jättemycket för det! Nu sitter jag dessutom med en pjäxa på foten. Min tå är mosad och möglig så var ju tvungen att testa om jag fick på mig pjäxorna ändå.. och de gick! men.. nu är frågan hurfan jag ska få av mig den utan att dö.. Jaja. Snart ska jag äta tårta och förhoppningsvis få något paket iallafall.. Åt kina mat förut med, så jävla gotttttt!!!!


RSS 2.0