Juli


















Nyårsafton

Har precis duschat nu och känner mig galet stressad även fast jag inte borde de? Jag vet vart jag ska (efter många om och med), jag vet ungefär vad jag ska ha på mig iallafall, vet ungefär vilka som ska dit osv.. Shit slappna av kvinna!! Japp, ikväll blir det hem till Simon på paaarty,  sjukt svårt för vill till Sarah också men det är ju lite närmare till simon osv, så de blir enklare. Nu ska jag lägga kameran på laddning, får bli den lille fule dålige kameran idag skulle jag tro, haha. Hoppas alla får en awesome kväll iallafall!

Juni












Bästis

Godmorgon! Nyss duschat och ska fixa mig nu, hann skriva lite när jag insåg att min buss går om en timme, så de va luuugnt! Kanske hinner frukost till o med då, hehe. Ska iväg till stan och träffa klara, saknar henne! Inte träffat henne sen en vecka innan jul ju! Bara för det får ni en bild från 2007 första gången jag och klara var med varandra, haha!


Maj

London med klassen!





Godnatt.


CHILLLLLARÅ

Igår så sov jag lääänge (asgott), sen så drog jag med pappa och köpte ny mascara o lite sånt. Senare bestämde jag och johanna oss lite spontant för fest så drog till Boffe (?), en hel del folk där iallafall, kul men lite för nykter kväll ;) Sov hos henne och ohmyyyyygooooooodddddd va cp. Längesen jag skrattade så mycket seriöst!

Idag vaknade jag då hos Johannisen, jag gjorde mig i ordning lite snabbt och tog sedan bussen till ytterby, mötte Emilia och tog tåget till stan. Väl där mötte vi Annie & Amanda, gick till Condeco där vi spenderade 3 härliga timmar! Mycket prat & skratt kan jag lova! Mysmysmys! Sen skulle jag solat med Bobbo men åkte istället hem! Nu har jag fixat naglarna och lite så, fint blev det inte iallafall! Jaja..


Lånad bild av Emilia och nej ni ska inte kolla på mig, tack!

Dag 6 - Mina syskon.

Eller mitt syskon. Jag har en lilla syster som heter Frida, hon är en liten skit på 12 bast. Haha, vi är inte alls lika, varken på utseendet eller sättet. Oftast iallafall. Men hon har ändå endel gemensamma intressen, hon går i fotboll & gymnastik, vilket jag också gjorde förut. Jag gillar inte många av hennes kompisar haha, dom är fan jobbigare än henne själv. Ibland kan vi ha världskrig och ibland kan vi skratta och ha kul. Hon har börjat bli tyken och kaxig somfan ibland, vilket jag också kunde bli i hennes ålder haha. Men det känns som att det börjar gå åt rätt håll & att vi börjar ha fler roliga stunder än när vi skriker på varandra. Älskar henne i vilket fall!




Hur glad blir man inte..

..när man möts av HM's vår kollektion såhär mitt i vintern?

Gårdagens inköp.

Bikbok

Body från jc, haha, ser ju lite rolig ut på bild.

Kavajen från Only. Den är svart, inte brun som den ser ut att vara..

Min nya favorit tröja från Weekday! Som dessutom var på rea..

Och lite smått från hm.


Mellandagsrea!

Idag åkte jag in till stan med mamma och syrran! Gick runt och hittade först ingenting. Sen hittade jag en hel del! Göttt. Visar imon om jag hinner, för imon ska jag till stan igen. Med Amanda och Emilia, kanske hinna en fika med Anastasia med, gott! Senare blir de förhoppningsvis snöbollskrig! Fett !!

Men nu ska jag faktiskt sova :)
Godnatt!

Räkmacka på stan!

img_5819 (MMS)

Räkmacka på stan!


Mars & April


Överraskning för Klara när hon fyllde år!

Konfa läger.

Grill vid älven med bästa tjejerna!


Cabaré

Nu ska jag sova! Godnatt!

Train – Shake Up Christmas - Coke Xmas Anthem
HOFFMAESTRO – Our Song
Coldplay – Christmas Lights

Dag 5 - Vad är kärlek?

Hade jag haft orken efter alla bilder jag lagt in nu hade jag lagt in lika många bilder till. Men det blir lite väl mycket ;). För mig är kärlek att få vara med de jag tycker om mest. Låter rätt enkelt men nonono.. Inte alltid. Kärlek kan både vara fint & dåligt. Fast det finns så mycket olika kärlek så det är svårt att beskriva allt samtidigt. ♥

Det gör ont samtidigt som det kan vara det finaste som finns

Dag 4 - De här åt jag idag.

Det som ligger på tallriken närmast hitåt. Haha, fetaost,oliv&tomat paj! Med sallad typ.. Hehe gott somfan vare! :D



Januari & Februari

Tänkte ta en månad eller två varje dag och lägga in bilder från den från de gångna året. Så let's börja med Januari & Februari tsm eftersom det inte fanns så mycket bilder därifrån ;)

Nyår

Mys med emilia och amanda

Skövde med amanda & emilia


<3
Hemsedal

Tjejmiddag hos mig


Vet fult att de är lite olika storlekar på bilderna men nu blev det så :)

Pappiii

Haha, min pappa har börjat få grått hår så nu har jag precis färgat håret på han! Får väl se hur de blev sen :D Hoppas han inte blir för arg på mig bara...


Mina julklappar!








Något mamma tyckte var roligt? Haha.




Fick även pengar & min Canon EOS 500D!! Och lite tillbehör till den! Jättenöjd. Kände att inlägget blev sjukt långt haha! Hoppas ni haft en fin julafton.

Julafton.

Började med en mysig frukost, sedan åkte vi till mormor och sa god jul och lite så. Sedan vidare till farmors grav och tända ljus. Och sedan hem till min goa farfar. Han är så bra han! Sen kom vi hem lagom till Kalle Anka & sedan åt vi tjock mat! Gottt. Julklappar & mys blev det också, så jag har fotat allting jag fått med min nya systemkamera jag fick :D asbra!! Så det kommer bilder sen, tjing!


Bra kvalité på mobilkameran, hehe. Fulaste granen hade vi iallafall! Nice

Eftersom jag är så efterbliven på att skriva

så ska jag berätta kort var jag har gjort de senaste dagarna.

Efter jag hade sovit hos johanna i tisdags så tog jag bussen hem för att sedan snabbt landa hemma innan jag begav mig till Emilia. Vi kollade på Wild Child hehe, och pratade på. Mys! I onsdags så sov jag rätt länge, behövdes, och sedan var jag bara hemma och städade och tog det lugnt. Chill. I torsdags åkte jag med mamma och syster så fick vi köpt nya sängkläder och kuddar som blev som en julklapp lite också. Gud så goa mina ärrrr. Dör, vill inte gå upp på morgonen alls.. Hehe. Sedan på kvällen åkte jag och Emilia in till liseberg eftersom det har blivit lite av en tradition för oss att åka in sista dagen innan jul. Sjukt mysig och sjukt kallt! Vandrade fram och tillbaka mellan de olika eldarna hehe. Träffade även Philip en stund på liseberg, gott!


Inlägg mitt i natta!

Sitter hemma hos Johanna och chillar gärnet. Nu kom hennes hund och la sig bredvid mig med, mys! Fast det luktar hund... Vi kollade på film förut, The Town, värd. Asgott med fetaste myskläderna och inte bry sig om något!! Skönt.


Julklappar.

Dagen har spenderats i stan med Johanna. Fick köpt alla julklappar, gött! Nu har jag varit hemma och ätit oså, och nu ska jag till Johanna igen, med min lilla macbook och titta på film o tjocka oss lite. Blir nice! Har inte så mycket mer att skriva tror jag, men vi hörs sen eller imon! Kyss.




Haha så söt :D

Dag 3 - Mina föräldrar.


Jag älskar dom. Dom kan vara världens jobbigaste, skojar inte, men ibland, världens goaste. Mina föräldrar är inte gifta men det kanske är därför dom fortfarande bor ihop efter drygt 20 år tsm? Haha, nej jag vet inte. Men hela familjen bor hemma, vilket oftast är skönt. Min mamma och jag kan ha fetaste bråken, pappa och jag står mest och skriker på varandra haha. Men min pappa är en av de bästa personerna jag vet. Även min mamma. Hon är dock väldigt bra på att klaga på saker, vilken jag också kan vara, aldrig hennes fel, hon skyller alltid på något annat haha. Fast pappa har ju heller aldrig fel ;). Menmen, dom är ju trots allt mina föräldrar.

Törstigggggg

Igår ringde världens bästa Johanna och berättade för mig vad jag skulle göra på kvällen. Asgött hihi, så jag fixade mig och drog mig sedan hem mot henne. Andreas var hemma också så fick träffat han lite snabbt, var ju ett tag sen. Sen gick jag och Johanna bort till Öberg. Lite trevligt folk där så det blev en rätt bra kväll, eller ah. Kommer kanske några bilder sen om det finns några som inte är helt hemska. Hehe, nu sitter jag iallafall framför tvn och kollar på skidor lite granna. Vaknade halv 8 imorse så är ju rätt trött. Nu ska jag inte skriva mer just nu, tjing.

Tunnbrödsbakning.

Yes, har hjälpt dom andra i mitt hus att baka tunnbröd nästan hela dagen! Rätt gott ändå. Somnade i soffan igår kväll också så fått sova mycket inatt, gott! Det känns som det är söndag och jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Får väl se vad som händer eller om jag bara tar det lugnt hemma.

Bild från i sommras.


Dag 2 - En sak ni inte visst om mig.

Det finns en hel del saker ni kanske inte vet om mig eftersom jag inte haft denna blogg länge alls. Eller ah, ni som läser är ju inte så många heller för den delen. Det enklaste hade varit om ni skrev om det var någon ni ville att jag skulle skriva om, haha. Jag får helt enkelt hoppa över denna punkt tills vidare ;)

Nu ska jag äta räkor med min familjiiis, mys!


Dag 1 - Om mig

9 februari 1995 kom jag till världen. Jag går i 9an på en liten friskola utanför Göteborg. När jag ska berätta om mig själv eller mitt liv känns det som jag inte varit med om mycket alls. Det är klart jag varit med om mycket men ändå inget som känns tillräckligt intressant att berätta. Och lite så är jag nog, tror att vissa saker inte är värda att berätta för att de känns som man bara tjatar, medans jag kan säga de absolut ointressantaste sakerna, men de är oftast oviktiga. Jag skulle nog beskrivas som en glad tjej. Oftast iallafall, kan vara jävligt sur ibland, men ibland glad på utsidan ändå. Jag har sjukt dålig humor enligt många, fast jag tycker den är bra. Jag vågar stå för vad jag tycker och påverkas inte alls lika mycket om vad andra tänker om mig som jag gjorde för 2 år sen. Jag har min familj, jag har mina vänner, jag har okej betyg, även om jag inte är nöjd med dom. Men ändå kan det ibland känns som något saknas. Jag har ännu inte lyckas lista ut vad. Annars på fritiden umgås jag med mina vänner, älskar att vara med dom, gå på bio, festa, mysa, vad som helst är bra. En sak som har varit en del av mitt liv sen jag var fyra år är gymnastiken. Jag slutade för 1,5 år sen. 10 år och sen borta, känns skitkonstigt fortfarande för det var något jag verkligen älskade. Saknar det så sjukt. Och nu, den 11 januari ska jag börja träna igen. Men några andra som också har slutat och vill börja. Älskade flickor.

Jag vet inte vad mer jag ska berätta om mig själv.


Maj 2007, RM Yngre Borlänge.

Lite efter alla andra men ska försöka.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Outfit of todaaaaay



Svarta jeans & svart kofta från cubus, grå volangtopp från hm, halsduk från monki.
Lite olika armband & halsbandet är en konfirmationspresent. Kände mig duktig nu?
Haha tjing!

Jullov in my ♥

Gud så härligt med jullov! Chill dag i skolan, städade lite, åt julbord och sedan chillade på lite film innan vi rörde oss hemåt. Så gott så. Har även insett att det bara är en vecka var till julafton och har inte handlat en enda julklapp.. Woups. Tur jag är ledig nästa vecka då!


JAG DÖR!!!

Jag tror seriöst jag har damp. Kan inte sitta still och plugga. Vill typ skrika och slå någon. Kanske tillomed döda. Fast nej, eller jo vill men kan jag ju inte. Mitt huvud vill verkligen döda mig. OCH DE LYCKAS!! GRATTIS TILL SKOLAN OCH MITT HUVUD SOM LYCKATS DÖDA MIG FÖRST. SÅ ARG. hmmmm.....imon ska jag blogga och vara glad. FML, emo girl ---

Vem kommer döda mig först?

Tror ni det blir min hals? Mitt huvud? Skolan? Vintern? Dom? Nja jag vet inte... Skolan idag var inte rolig alls, gått runt som en jävla zombie. Behöver plugga det sista innan lovet nu, så det är bara att sätta igång fanny, fast du vill sova och dö osv. Va inte så jävla emo. PUNKT

I'm gonna love you like i've never been hurt before..

..I'm gonna love you like i'm indestructible.


bara för att bilden är go. ge mig sommar

En grej jag hatar..

När någon säger till mig att jag inte kan göra någonting. Eller inte förstå någonting

Omg, skriver så mkt hihihiiiihh omfg

Har liksom inte orkar skriva på några dagar. Men i lördags efter jag skrev om i fredags tog jag det lite lugnt, pluggade lite, duschade, städade lite snabbt på mitt rum och sen kom Felicia. Vi fixade oss och tog massa bilder osånt, go tjej! Sen drog vi till Peter och Christian, var ju trots allt en hel del trevligt folk! Värt kväll, absolut.

I söndags chillade jag på det jävligt hårt genom att börja dagen klockan 12. Gick upp och mådde inte alls bra (detta berodde inte på något alkoholintag tidigare dag om så trors) utan på en fet jävla förkylning. Ont i huvudet, halsen och resten av kroppen och bara mådde äckligt. Tog mig med familjen till både tofta julmarknad och ikea. Dock med en mössa på huvudet hela dagen, soft.

Igår var jag hemma från skolan eftersom jag inte alls mådde bra, så inget speciellt hände alls. Eller jo min pappa fyllde år, han är den bästa. Grattis!!! ♥

Idag gick jag till skolan fast jag mår lika jävla dåligt för att jag måste göra klart den där jävla fucking tekniksaken. Illa!
Samma sak imon I guess. Nu ska jag sova PUNKT

Fredag, check!

Skrev aldrig igår. Var först i skolan, sen åkte jag till stan och mötte upp Anastasia. Köpte present till Elin och en topp från HM. Kvällen började sedan först hos Elin med idoltittande osv med tjejerna i klassen, sedan fortsatte den i simons bil för mig och Johanna, och sedan hos Mr. X. Och sedan i sängen med Johannis. Gott.
Bild från skolan igår, Jonteee!!

Jay Smith

Grattis till idol min baby.

Hemma från lucia firandet på skolan

Ouuuu.. Kallt ute kan jag säga! Stått ute på lucia firandet på skolan. Nu sitter jag framför tvn och brasan, mys! Kollar på SOS Västkusten, lite kul eftersom dom är mycket runt här!
Längtar tills imon & helg! Kommer bli en riktigt bra helg hoppas jag på! :)

Drar mig till skolan.


När en person visar sig vara en helt annan.

Har nyss tagit en vaaarmt dusch, asgott! Nu ska jag skriva lite till på min no innan jag går och lägger mig. Riktigt skönt ska det bli att sova. Längtar till helgen jättemycket nu med! Känns som att den kommer bli kanon! :)
Söt osminkad chey! Naj...s
Godnatt!

Enkelt & snyggt från Gina Tricot


Home from school

Nu är jag hemma från skolan, mätt och belåten.. Haha. Mina fingrar typ luktar lök och det går inte bort, inte gott! Vi hade roligt när vi skulle städa iallafall, eller vissa tog ju det lite olika haha. Nu ska jag plugga no, men hur fan får man orken till att börja? Kanske hämtar något att äta, hihi tjockis. MEN jag är mätt, plus att de inte fanns något gott, ge mig en citron så jag kan plugga!

Sova eller plugga?

Väljer nog sova.. Ligger jätteskönt i min säng med datorn på magen hihi. Jag har dock en hög med no papper som jag borde ha läst för längesen bredvid mig. Men dom lär ju ligga kvar imon med. Tyvärr, men då slipper jag göra det nu. Imon ska vi laga mat igen, gick väl lite sådär med vissa saker idag.. Jaja, löste sig tillslut.
Nej nu ska jag sova som fan!! Hadt göttt
Anna & Me

Coolish

Sitter vid min macbook nu :D har vart ett jävla tjat om den men de är ju riktigt nice! Har inga bilder eller något på denna datorn nu och jag måste verkligen plugga så blir inte så rolig bloggning. Tycker min blogg ser riktigt tom ut, vet inte riktigt hur vi ska lösa detta men jag får väl bli mer pro på det här med inlägg. Kommer ännu inte kunna blogga från macbooken i skolan än, men efter jul när dom fått nytt snabbare bättre bredbrand så kör vi!! Men det är sjukt gött att ha den här hemma så länge. Nu ska jag kolla efter vad jag ska önska mig i julklapp! Pusss
Bobbo, jag & Emiiiiil i skolan, snyggga

Godmorgon!

img_0003 (MMS)

Godmorgon!


Sova



Nu ska jag duscha & sedan sova. Borde plugga no med.. men de gör jag imon kanske. Imon ska vi laga tre rätters till nästan 50 pers.. Haha, önska oss lycka till. Kan nog bli en lång, stressig men förhoppningsvis rolig dag! Göttttttttttttttäreeeeeeeeee.

Ny blogg, igen.

Gjorde precis en ny blogg och kommer nu förhoppningsvis blogga mer och seriösare, fast ändå oseriöst. Imon får vi våra nya Macbook's av skolan, vilket betyder att jag kommer kunna blogga oftare osv. Hoppas det blir bra! Nu ska jag egentligen plugga men det lutar mer åt att jag fastnar lite här och försöker göra något åt designen. Vi får se hur detta slutar. Besök gärna min gamla blogg! :D


RSS 2.0